Richtlijn HIV
Deze pagina is het laatst bewerkt op 31 mrt 2020 om 11:22. | Deze pagina is 15.662 maal bekeken.

Hoofdstuk 14. Interacties

Uit Richtlijnen HIV

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 1: Regel 1:
-
Er zijn diverse bronnen beschikbaar voor het opzoeken of er een interactie optreedt, bijv. de website van de [http://www.hiv-druginteractions.org/ Universiteit van Liverpool]. Ook kan de [http://www.eacsociety.org/files/2018_guidelines-9.1-english.pdf EACS-richtlijn] (oktober 2018) geraadpleegd worden.
+
Er zijn diverse bronnen beschikbaar voor het opzoeken of er een interactie optreedt, bijv. de website van de [http://www.hiv-druginteractions.org/ Universiteit van Liverpool]. Ook kan de [https://www.eacsociety.org/files/2019_guidelines-10.0_final.pdf EACS-richtlijn] (november 2019) geraadpleegd worden.  
-
<span style="font-size: 13.28px;">Bij twijfel is het raadzaam contact op te nemen met een (ziekenhuis)apotheker, klinisch farmacoloog, of de apotheek van het UMC St Radboud: </span>[mailto:hivpharmacology@akf.umcn.nl IDPharmacology@radboudumc.nl]<span style="font-size: 13.28px;">.</span>
+
<span style="font-size: 13.28px;">Bij twijfel is het raadzaam contact op te nemen met een (ziekenhuis)apotheker, klinisch farmacoloog, of de apotheek van het Radboudumc: </span>[mailto:hivpharmacology@akf.umcn.nl IDPharmacology@radboudumc.nl]<span style="font-size: 13.28px;">.</span>

Huidige versie per 31 mrt 2020 11:22

Er zijn diverse bronnen beschikbaar voor het opzoeken of er een interactie optreedt, bijv. de website van de Universiteit van Liverpool. Ook kan de EACS-richtlijn (november 2019) geraadpleegd worden.

Bij twijfel is het raadzaam contact op te nemen met een (ziekenhuis)apotheker, klinisch farmacoloog, of de apotheek van het Radboudumc: IDPharmacology@radboudumc.nl.